E-dziennik

Plan Lekcji

O Szkole

1. OPŁACANIE OBIADÓW ZA GRUDZIEŃ

Od 01 XII – 22 XII jest 16 dni obiadowych

Uprzejmie proszę, aby płatności za rodzeństwo dokonywać pojedynczo (w osobnych przelewach)

Cena jednego obiadu wynosi 8 zł. Kwotę 16×8 zł = 128 zł należy wpłacić od 5 do 15 grudnia 2023 na konto szkoły.

Odpisy będą dokonywane tylko w przypadku zgłoszenia nieobecności MINIMUM jeden dzień wcześniej, telefonicznie 71 798 68 36 wewn. 113 lub mailowo baeklo9789@edu.wroclaw.pl (uwaga, to nowy adres!)

W wyjątkowych sytuacjach (np. niespodziewana choroba) istnieje możliwość odwołania obiadu danego dnia do godziny 8.00 u pani intendentki (powyżej numer telefonu i adres e-mail).
Płatności za obiady prosimy dokonywać tylko przelewem na konto bankowe w banku PKO BP:

57 1020 5226 0000 6302 0416 3697
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Marii Dąbrowskiej
ul. Nowowiejska 78
50-315 Wrocław

W tytule przelewu należy wpisać:  „Obiady dla – imię, nazwisko i klasa dziecka – za miesiąc….”
(UWAGA: prosimy o sprawdzenie, czy w tytule zapłaty jest aktualna klasa dziecka!).

2. JADŁOSPIS – OBIADY

JADŁOSPIS 5-9 WRZEŚNIA – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/09/05-08.09.pdf

JADŁOSPIS 11-15 WRZEŚNIA – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/09/11-15.09.pdf

JADŁOSPIS 18-22 WRZEŚNIA – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/09/18-22.09.pdf

JADŁOSPIS 9-12 PAŹDZIERNIKA – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/10/Jadlospis-09-13.10.23.docx

JADŁOSPIS 16-20 PAŹDZIERNIKA – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/10/JadL-ospis-16-20.10.pdf

JADŁOSPIS 23-27 PAŹDZIERNIKA – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/10/JadL-ospis-23-27.10.docx

JADŁOSPIS 30.10-3.11 – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/10/jadlospis-30.10-03.11-—-kopia.docx

JADŁOSPIS 6.11-10.11 – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/11/Jadlospis-06-10.11.docx

JADŁOSPIS 13.11-17.11 – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/11/JadL-ospis-13-17.11.docx

JADŁOSPIS 20.11-24.11 – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/11/JadL-ospis-20-24.11.docx

JADŁOSPIS 27.11-1.12 – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/11/Jadlospis-27.11-01.12.docx

JADŁOSPIS 4.12-8.12 – http://sp1.wroclaw.pl/wp-content/uploads/2023/11/Jadlospis-04-08.12.pdf

                                                                   

  

Alergeny:

 1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut).

 2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

 3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

 4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

 5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie).

 6. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

 7. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

 8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty przygotowane na ich bazie).

 9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie).

12. Dwutlenek siarki.

13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie).

14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie).

Do przygotowania potraw na ciepło używamy oleju rzepakowego, a do surówek i sałatek oleje nierafinowane, np. oliwa z oliwek.

                         

                                                                  

                                   

                                                            

Skip to content